Profil
 · 
Aktiviteter
 · 
Ophold
 · 
Transport
 · 
Betingelser
 · 
Action News
 · 
Kontakt os


Adventure Training
Skolearrangementer
Bornholm
Samarbejde
Referencer
Link
Huskeliste


Læs mere, klik her
Forhandler

Modem 4,5 MB

ADSL Low 7,5 MB

ADSL High 25 MB


Ses bedst
med Windows
MediaPlayer
Action Tour Bornholm® 


Incentive, Kickoff, Adventure, Event, Oplevelses og konferenceaktiviteter.

Action Tour Bornholm® er et fuldtids professionelt firma, der siden 1988 har gennemført mere end 2.500 arrangementer for private og offentlige virksomheder. Firmaet har gennem årene oparbejdet stor ekspertise i afvikling af spændende, oplevelsesrige og utraditionelle arrangementer.

Nøgleordet er oplevelser, og Action Tour Bornholm® vælger derfor også aktiviteterne ud fra denne devise. Sammenholdt med Bornholms særprægede natur, dannes den perfekte baggrund for et helt unikt og oplevelsesrigt arrangement.

Action Tour Bornholm® prioriterer sikkerheden meget højt. Firmaets instruktører er veluddannede og kvalificerede med mange års erfaring og de sikrer til stadighed, at alle aktiviteter forløber på en korrekt og sikkerhedsmæssig forsvarlig måde. De fysiske aktiviteter er yderst forskellige og kan kombineres frit efter deltagernes ønsker - f.eks. som konkurrencer mellem et antal grupper (turnusarrangementer).

Arrangementerne afholdes i en hyggelig og uformel atmosfære, så der er god tid til en snak mellem deltagerne. Mange forretningsforbindelser er blevet knyttet takket være den følelse af samhørighed, der bliver skabt gennem fælles oplevelser. Der stilles ingen forudsætninger til deltagernes fysiske og psykiske formåen, alle kan deltage uanset køn, alder og kondition.

Branceforningsmedlem - din sikkerhed for kvalitet          

     
< © Action Tour Bornholm · Jordbærdalen 21 · DK-3700 Rønne · E-mail: info@actiontour.dk Tlf.: Mobil (+45) 2125 0315  Office (+45) 5695 0315